برای مستقل زندگی کردن چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۰ #65091905

سلام. دختری ۲۳ساله هستم کاملا مستقل از نظر مالی و اجتماعی ولی در خانواده ای زندگی میکنم دارای افکار متفاوت و به نوعی دارای اختلالات روانی هستند که این مسئله از کودکی تا به الان تمام جسم و روح مرا نابود کرده و به نوعی به تنها چیزی که فکر میکنم یا خودکشی یا رهایی ازین خانوادس من دختری تحصیل کرده هستم داخل اجتماع بودم و سنم به جایی رسیده که خیلی چیزا رو میتونم درک کنم خانوادم به شدت منو اذیت میکنن از لحاظ روحی و عاطفی و هم از لحاظ اینکه به شدت منو محدود کردن بیشتر کسانی هم که من باهاشون دردودل میکنم به طور مطلق حق رو به من میدن ولی متاستفانه من هنوز نمیدونم که آیا قانونی از من حمایت میکنه برای مستقل زندگی کردن یا خیر؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

مطابق رای وحدت رویه شماره ۳۰ به تاریخ ۱۳۶۴/۱۰/۳هیات عمومی دیوان عالی کشور، اشخاص (چه پسر، چه دختر) پس از رسیدن به سن رشد (۱۸ سال قانونی) کاملا اختیار تمام امور زندگی خود را بر عهده دارند و مستقل به حساب می آیند.

لذا شما میتوانید مسکن جدا تهیه کنید و با استقلال کامل زندگی کنید و هیچ کس نمیتواند مانع شما شود.

سعی کنید در تمام مراحل زندگی با اعتماد به نفس و محکم قدم بردارید.
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما

از زمانی که از پدر و مادرمان جدا میشویم هر محدودیتی که باعث میشد با زندگی واقعی آشنا نشویم، آشنا میشویم و بیش از پیش به اهمیت استقلال یابی و مستقل شدن پی میبریم.

از طرفی بعضی از افراد خودشان برای خودشان محدودیت هایی تعیین میکنند و هیچوقت به معنی واقعی کلمه در زندگی رشد نمیکنند… اما ارتباط زیادی بین موفقیت در زندگی و مستقل بودن یک فرد وجود دارد به همین علت موفقیت یکی از دستآورد های مستقل شدن میتواند باشد.

قانون در این باره بصورت صریح وجود ندارد اما با استناد به قوانین دیگر درصورت داشتن ۱۸سال تمام هیچ کس نمیتواند مانع آزادی شما گردد و حتی میتوانید مسکن جدا تهیه نمایید ومستقل زندگی کنید اما در هر صورت رعایت احترام پدر ومادر واجب است سعی کنید تا جایی که امکان دارد مصالحه کنید