در صورتی که دست به ساختمان نزنم دهیاری میتونه حکم تخریب قهری ساختمان رو بگیره و عقب نشینی بدهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۷ #65047314

با سلام و احترام
زمینی به مساحت ۲۳۵۰ متر مربع با کاربری گلخانه دارم که دارای بیش از ۲۵۰ متر مربع خانه سرایداری و انبار قدیمی است (دارای امتیاز برق، گاز و آب شرب و داخل بافت روستا )؛ جدیدا دهیاری اعلام کرده که جهت تعریض مسیر در طرح هادی ، باید بیش از ۵ متر در طول ۴۵ متر عقب نشینی کنید که به دلیل اینکه کل اعیان در حاشیه خیابان قرار داره در صورت عقب نشینی باید کل ۲۵۰ مترمربع تخریب بشه.(لازم به ذکر است حق تقدیمی و هزینه تغییر کاربری به آستان قدس پرداخت شده است)
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون دهیاری بادید رضایت شما را اخذ کند و بدون رضایت شما و از طریق قهری نمی تواند اقدام به تخریب ساختمان شما نماید

با سلام
ابتدائا خدمت شما عرض کنم که به هیچ وجه تملک ، تخریب و عقب نشینی رایگان وجود ندارد و دهیاری یا بنیاد مسکن و بخشداری باید رضایت مالک ( طبق اظهارات شما در خط آخر ظاهرا ملک وقف هست ، پس مالک موقوفه و مستاجر شما هستید ) باید جلب شود .و حقوق مالکانه شما پرداخت گردد.
همچنین در اجرای عقب نشینی ها و تملک اراضی و املاک مورد نیاز طرح هادی ، بایستی ضرورت اجرای طرح احراز شود یعنی ضوابط طرح هادی و نقشه عقب نشینی از ملک شما را تایید کند ثانیا اعتبار مورد نیاز تخصیص یافته باشد و ثالثا رئیس دستگاه اجرایی ( که به نظر من بنیاد مسکن است ، چون بعید است که دهیاری دستگاه اجرایی شناخته شده باشد ) با اجرای طرح موافقت کرده باشد .
مورد دیگر که شما باید عقب نشینی کنید این است که شما خواسته باشید با تخریب دیوار در این قسمت که عقب نشینی دارد ساخت و ساز نمائید و نیاز به اخذ پروانه ساختمانی داشته باشید

با سلام
خیر در صورت تخریب ساختمان و اقدام به تجدید بنا نمودن بایستی اقدام به عقب نشینی گردد

درود
بدون جلب رضایت شما امکان تخریب وجود ندارد.

با سلام
اقدام از طریق قهری مردود می باشد و می بایست توافقی در این خصوص حاصل شود .

با سلام..
اصولا دهیاری نمی تواتد باستناد به قرار گرفتن در طرح هادی، حکم به محکومیت شما به تخریب قهری ساختمان را بنماید..
در اینخصوص لازم است با احضار جنابعالی و پیشنهادات لازم در این راسـتا تحت هر شرایطی غیر از قوه قهـریه، نهایتا رضایت شما را در اینخصوص کسب نمایند..
موفق باشـید..

درود بر شما.....در صورتیکه در طرح مصوب قراردارد باید نسبت به تخلیه در زمان اخطارشده اقدام کنید ضمن اینکه در نظر داشته باشید پیشنهاد طرح اولیه تازمان تصویب و اجرای ان مستلزم گذشت است.البته شما هم میتوانید با توجه به سندی که در اختیار دارید نسبت به مطالبه وجه زمین مستهلک شده در مسیر طرح اقدام کنید.