آیا میتواند برای مغازه ادعایی داشته باشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۳۷ #65027004

با سلام
مغازه ای را در زمان کودکی پدرم به نام من کرده بود که حدود ۵ سال پیش در اثر مشکلی در دفترخانه از من وکالت نامه گرفتن حالا همسره بنده از من بابت مهریه شکایت کرده رو حساب تصاحب آن مغازه
میخواستم بدونم که آیا میتواند برای مغازه ادعایی داشته باشه و اگه پدرم در همین اواخر سند را به نام خودش زده باشه چی باز امکان تصاحب را داره همسرم یا نه؟
در ضمن من ۱۵ ساله ازدواج کردم
باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر ایشان نمیتوانند نسبت به این موضوع اقدا نمایند

با سلام - اینجا همسر شما نمیتواند نسبت به مغازه ادعایی داشته باشد چراکه زمانی این انتقال به نام پدرتان فرار از دین محسوب میشود که برعلیه شما حکم محکومیت قطعی صادر شده باشد وچون این انتقال به پدر قبل از محکومیت قطعی شما میباشد لذا با توجه به توضیحات شما نمیتواند همسرتان نسبت به مغازه ادعایی داشته باشد.

با سلام اگر پدران سند را به اسمه خودش زده باشد مغازه توقیف نمی شود در غیر این صورت توقیف می شود

سلام
مستند به وحدت رویه ۷۷۴ ایشان نمیتوانند نسبت به مغازه اقدام کنند

اگر سند به نام شما باقی باشد مغازه قابل توقیف است ولی اگر با وکالت یاد شده قبل از اجراییه مال به نام شخص دیگری شده خیر.

اگر سند مغازه مذکور ، کماکان به نام شما باشد همسرتان میتواند توقیف نماید ، اما اگر به نام پدرتان شده است همسر شما نمیتواند توقیف نماید.

اگرپدرطبق سندوکالت مغازه رابه نام‌خودش نزده باش .اون مغازه درقبال مهریه توقیف میشود