مهلت تجدید نظر خواهی در حکم دادگاه چقدر است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۸ #64907501

مهلت تجدید نظر خواهی که در حکم دادگاه بدوی ۲۰ روز تعیین می شه منظور ۲۰ روز کاریه یا ۲۰ روز تقویمی؟
تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۲۰روز تقویمی و روزی که بهتون ابلاغ شده جزء مواعد حساب نمیشه.

باسلام
بیست روز تقویمی هست روز ابلاغ وروز اقدام محاسبه نمیشه با این دو روز بیست ودو روز میشه اگر هم روز آخر به تعطیلات بخوره یک روز دیگه اضافه خواهدشد

باسلام منظور ۲۰ روز تقویمی است به اصطلاح شما اما ۲۲ روز را باید در نظر بگیرید

بیست روز تقویمی ملاک خواهد بود، که اگر آخرین روز تعطیلات باشد روز بعد تعطیلات نیز فرصت اعتراض خواهد بود

با سلام ۲۰ روز متوالی البته روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمی شود و اگر روز آخر به تعطیلی برخورد روز بعد می شود آخرین روز

باسلام ۲۰روز متوالی ولی اگر روز اخر تعطیلی باشدروز بعدش حساب میشه روز ابلاغ وروز اقدام باید محاسبه بشه در واقع۲۲روز میشه

سلام ۲۰ روز پس از ابلاغ
روز ابلاغ و روز اقدام نیز به مدت فوق اضافه میشه.