چگونه جلوی صدور حکم خلع ید را بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۹۱۲ #64596597

با سلام
قصد خرید ملکی داشتم بنگاه مربوطه مبایعه نامه ای نوشت و پول ملک را از بنده گرفت و بیان کرد با ملک هماهنگ میکنم که به بنگاه بیاید ضمن امضا مبایعه نامه پول ملک را تحویل بگیرد بنده هم به استناد این حرف بنگاه دار کلید را از بنگاه تحویل گرفتم و اسباب کشی به این خانه انجام دادم بعد از چند روز مالک اظهارنامه ای فرستاد که این معامله بدون رضایتش بوده و از من خواسته بود که ملک را تخلیه کنم به بنگاه مراجعه کردم ولی بنگاه میگوید ما پول را به مالک داده ایم ولی مالک مبایعه نامه را امضا نکرده به مالک مراجعه میکنم میگوید هیچ پولی تحویل نگرفتم و‌ مبایعه نامه را هم امضا نمیکنم، حالا هم علیه من دادخواست خلع ید داده همین شخص بنگاه دار را بعنوان شاهد معرفی کردم ولی خواهان لایحه جرح شهود داد و مشخص شد در پرونده ای کیفری شکایت بنگاه دار را کرده و این مساله را در لایحه اش مطرح کرد که بنگاه دار هم خصومت با وی دارد هم نفع شخصی در پرونده.
حالا من مانده ام و سردرگمی.
آیا میشه جلوی صدور حکم خلع ید را گرفت؟
من فقط همین شهود را بعنوان مدرک داشتم که الان اونا هم جرح کرده خواهان.
چطوری میتونم جلوی صدور حکم خلع ید را بگیرم؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مالک مبایعه نامه را امضا نکرده است و ادعای عدم دریافت ثمن را نیز می نماید. اصل بر عدم انعقاد معامله است و باید اثبات گردد. شما ظاهرا خودتان مبایعه نامه را امضا کرده اید و برای یک روز معاین گه هر دو تشریف بیارید نیست والا که اصلا معامله منعقد نشده است.
اگر قاضی مالکیت مالک را بلا منازع تشخیص دهد که ظاهر در عدم تحقق معامله است امکان صدور حکم به نفع ایشان وجود دارد. البته اگر دریافت ثمن را اثبات نمایید می تواند ظاهر در قبول معامله باشد که ایشان منکر دریافت است. چنانچه همکار محترم فرمودند موضوع جنبه کیفری پیدا نکند بهتر است.

سلام

بهتر از خودتان قبل از اینکه موضوع جنبه کیفری پیدا کند ملک را تخلیه و کلید آن را با اخذ رسید به مالک تحویل دهید و جهت استرداد وجه پرداختی به بنگاه دار مراجعه کنید

با سلام با توجه به اینکه مالک خود کلید مبیع را خود در اختیار بنگاه قرارداده و اختیار فروش و تحویل مبیع را در واقع شفاها به ایشان داده است و از همه مهمتر بنگاه دار وجه یاد شده را به مالک پرداخت کرده در واقع بیع واقع شده و دعوای خلع ید موضوعیت ندارد چون تصرف شما غاصبانه نیست و ناشی از عقد بیع است لذا شما بایستی دادخواست تقابل اثبات عقد بیع و الزام به امضا و انتقال رسمی مبیع( به شرط رسیدن موعد تنظیم سند) را علیه مالک مطرح نمایید. اینگونه نیست که شما به خلع ید محکوم شوید و نتوانید جلو خلع ید را بگیرید.

نمی توانید جلوی حکم خلع ید رابگیرید . چون مالک مبایعه نامه راامضاء نکرده و تصرف شما بدون اجازه مالک است

با سلام
با توجه به اینکه اعلان داشته ایید ثمن معامله توسط بنگاه دار به فروشنده مرداخت شده است قطعا در نحوه پرداخت رسید دریافت وجه از فروشنده توسط بنگاه اخذ گردیده است هرچند مبایعه نامه توسط فروشنده امضا نشده ولیکن اخذ ثمن معامله دلیل قبولی عقد بیع خواهد بود لذا در جهت جلوگیری از خلع یدلازم وضروریست نسبت به تسلیم دادخواست اثبات وتایید وقوع عقد بیع اقدام نمایید