چون شش ماه پیش دادخواست تمکین ندادم الان باید شش ماه نفقه را بدهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۱ #64049185

سلام خدمت وکلای عزیز من و همسرم در منزلی که پدر خانمم برای دخترش ساخته است زندگی میکردیم شش ماه پیش بنا به دلایلی گفتم تو این خونه نمیمونم و بیا خونه جای دیگری اجاره میکنم از این خانه بریم او گفت شما هرجا میخواید برید من از این خونه جایی نمیام و شاهد هم دارم که در این شش ماه تمکین نکرده و چون باورم نمیشد که شکایت کند من بابت تمکین شکایت نکردم اما او یک ماه پیش شکایت کرد بابت نفقه و دو شاهد برد که گفتن شش ماه است خانه را ترک کرده ام من هم چند روز پیش برای عدم تمکین شکایت کردم و جدا از شکایت اظهارنامه هم برایش فرستادم که سه روز مهلت دارد تمکین کند و الا ناشزه حساب میشود و الان هم حاضر به تمکین نیست فقط نفقه میخواهد چون شش ماه پیش دادخواست تمکین ندادم الان باید شش ماه نفقه را بدهم؟
آیا شاهدانی که او آورده و آن شهود اصلا رفت و آمدی با ما ندارن و خانه ما نیامده اند شهادتشان مورد قبول است؟ دختری شانزده ساله دارم که همراه مادرش زندگی میکند دخترم بالغ و رشیده است آیا به او هم این شش ماه نفقه را باید بپردازم؟ آیا میتوانم تقاضای حکم رشد برای دخترم بدهم که خودش برای نفقه اش اقدام کند؟ اگر میشود چگونه اقدام کنم؟ با تشکر از جواب وکلای عزیز

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام نظر به اینکه شما پس از ترک زندگی مشترک اقدام به تهیه مسکن مناسب و اثاثیه و لوازم مورد نیاز ننموده اید صرفا در خواست زندگی در محل دیگری نموده اید در حالی که محل و مسکن دیگری تهیه نکرده اید لذا بعید به نظر می رسد دلیل شما از جمله شهود تان مورد توجه قرار گیرد در عین حال اتخاذ تصمیم نهایی با محکمه ذیصلاح می باشد در رابطه با عدم تمکین همسرتان به استناد نپرداختن نفقه مدت ۶ ماه موجه و قانونی نیست ایشان مکلف به تمکین از شما با عنایت به مطالب صدر الاشاره می باشد در رابطه با دخترتان صرف نظر از اینکه شما حکم رشد بگیرید یا خیربهر حال پرداخت نفقه دخترتان از تکالیف قانونی و شرعی شما می باشد