آیا اگر من کنسل کنم و اگر زیر حرفشان زدن میتوانم دوباره اقدام کنم برای اجرای مهریه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۳۷ #63991776

با سلام بنده مهریه ام رو اجرا گذاشتم و شوهرم شغلش دولتی هست قرار است از حقوقشان برای من ریخته بشه الان در مرحله توقیف هست اما
ما الان توافق کردیم من مقدار پولی نقدی بگیرم و کنسل کنم که از حقوقشان کم بشه آیا اگر من کنسل کنم و اگر زیر حرفشان زدن میتوانم دوباره اقدام کنم برای اجرای مهریه ؟
و اینکه برای کنسلی کجا باید بروم ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دوباره دادخواست بدهید....

میتوانید شرط عدم پرداخت مهریه بگذارید

سلام
چنانچه هنوز حکم صادر نشده دادخواست یا دعوی خود را مسترد کنید . در این صورت میتوانید مجدد دادخواست خود را ارائه دهید .

با سلام به اجرای احکام جهت انصراف مراجعه کنید و امکان مطالبه مجدد وجود دارد

با سلام، بله می‌توانید مجدد دادخواست بدهید.

با سلام
امکان مطالبه مجدد وجود دارد،
بعد از دریافت مبلغ مورد توافق درخواست توقف اجرا و مختومه نمودن پرونده را به اجرای احکام دهید.

با سلام
تازمانی که حکم صادر وتایید نشده باشدمیتوانید آنرا پس بگیرید وبعدا اقدام نمایید وبرای کنسلی آن به اجرای احکام باید مراجعه فرمایید.