آیا با توجه مبلغ قابل توجه سهمش از زمین و حقوق خوب و با توجه به بازداشت حقوق و زمین قاضی اعسارش رو قبول میکنه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۰۵ #63955687

سلام
همسر من عدم تمکین من رو گرفته منم از ثبت مهریه رو اجرا گذاشتم ، حقوقش توقیف شد ، با یه زمین ک سهم الارثش بود ( البته زمین که بازداشت کردم شد بازداشت مازاد ) ، اگر اون بخواد دادخواست طلاق بده از دادگاه ۱ )تکلیف زمین بازداشتی و حقوق توقیف شدش چی میشه ۲)

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر توجه داشته باشید ابتدا حقوق مالی بررسی میشود

باسلام توقیف حقوق وزمین تازمانی که مهریه شما پرداخت نگرددباقی است

با سلام
در هر صورت اگر اموالی داشته باشد شما می توانید بابت مهریه توقیف کنید

سلام سلام ابتدا حقوق مالی بررسی میشود

اگر اموال مازاد بر مستثنیات دین باشد اصولا اعسار پذیرفته نمی شود و اموال به مزایده می رود

سلام.در صورت درخواست طلاق ، حقوق متعلق به زوجه بایستی مشخص وپرداخت گردد...

با سلام عسار با توجه به وضع مالی ایشان و نظر دادگاه داده میشود اما مانع از پرداخت حقوق شما نبوده و در صورت اعسار مهریه شما قسط بندی میشود