آیا امکان حضور نماینده قانونی به جای محکوم علیه در جلسه ی رسیدگی وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #63947315

سلام
آیا امکان حضور نماینده ی قانونی محکوم علیه به طور مثال از اقوام محکوم علیه با عنوان نماینده ی قانونی در جلسه ی رسیدگی به اعسار وجود دارد ؟
اگر در صورتی که برای محکوم علیه حکم جلب صادر شده باشد امکان دستگیری نماینده قانونی وی به جای خود شخص هست ؟
و برای نماینده ی قانونی شدن برای محکوم علیه چه باید کرد ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شخصی می تواند در جلسه رسیدگی به نمایندگی از دیگری حضور یابد که وکیل دادگستری بوده باشد.

درودها، صرفا پدر یا قیم افراد صغیر یا مجنون و وکلای محترم دادگستری حق حضور و نمایندگی در محاکم قضایی را دارند.