آیا در صورت شکایتمون و اعاده ی حیثیت، این پرونده به نتیجه میرسه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۵ #63819098

سلام
من و همسرم همکار در یک شرکت خصوصی همکار هستیم و مدتی هست عقد کردیم و تا قبل از مراسم تصمیم به اعلام موضوع نداشتیم. از طرفی رییس بخش ما که دنبال بهانه برای تعدیل نیرو ها هست، به گمان ارتباط نا مشروع ما، اقدام به تعقیب و فیلم گرفتن مخفیانه هنگام خروجمون از منزل کرده و به حراست شرکت فیلم رو ارسال کرده، علاوه بر اون به افراد زیادی این موضوع رو شفاها گفته.
با توجه به فیلمبرداری مخفیانه، افشای اسرار، تهمت به رابطه ی نا مشروع، و بردن آبروی ما
یا احتمال داره که ایشون مجازاتی متوجهش نشه.

مشاوره حقوقی استراق سمع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر ادله ای محرز دال بر این امر دارید از او شکایت کنید

با سلام و احترام
در مورد فیلم‌برداری توسط ایشان، ظاهرا از خارج منزل شما فیلمبرداری کرده اند که دارای عنوان مجرمانه ای نیست
مورد دیگر نیز افشای اسرار نیز اتفاق نیافتاده. چه سری از شما فاش کرده اند؟
اما در مورد اتهام رابطه ی نامشروع میتوانید دعوای کیفری مطرح کنید و در صورت وجود شاهد و ادله ی دیگر به علت توهین و یا در صورت وجود شرایط قذف ایشان را محکوم به شلاق یا جزای نقدی کنید

سلام
اگر بنوانید ثابت کنید ایشان با انتشار دروغ و تهمت شما را بی حیثیت کرده است می توانید تحت عنوان نشر اکاذیب و افترا شکایت کنید.