چرا قرار استماع شهادت برای من ارسال نشده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۰ #63749392

با سلام
دادخواست خلع ید علیه متصرف ملکم داده ام، سند رسمی مالکیت بنام منه خوانده فاقد هرگونه سند عادی و مبایعه نامه میباشد به گفته خودش ملک را از بنگاهی خریده مبالغی هم بحسابش واریز کرده که رسید داره از بنگاه هیچ وکالتی هم برای فروش ملک به بنگاه ندادم، طی اظهار نامه هم به متصرف اعلام کردم که ملک را تخلیه کند ولی توجهی نکرد و ادعای مالکیت داره به همین ادعا ملک را بصورت اجاره به شخص دیگری واگذار کرده بنده هم استناد کردم به مواد ۳۱۷ قانون مدنی و ۴۴ قانون اجرای احکام که میگن حکم خلع ید علیه متصرف اول علیه متصرف بعدی نیز اجرا خواهد شد، علی هذا خوانده شهودی آورده که بگه من ملک را به اون فروختم و خودم ملک را تحویلش دادم، همون بنگاهی است که بدون مجوز ملک مرا بهش فروخته، یکی داماد همین بنگاه ه دار که با هر دو خصومت شخصی داریم و بین من و بنگاه دار هم پرونده کیفری در جریانه و ضمن اینکه منفعت شخصی داره چون پول را از خوانده گرفته و قصد پس ندادن داره، قاضی پرونده ظاهرا از طریق فردی با خوانده در ارتباطه و خود خوانده میگه قاضی با ماست، ابلاغ استماع شهادت شهود هم به بنده ابلاغ نشد الانم در سامانه ثنا دو هفته است درج شده به ضرورت ارائه مهلت برای ارائه اصل سند رسیدگی تجدید شد و به وقت نظارت____تغییر کرد.
سوالم اینه که چطور میتوانم محق بودنم را اثبات کنم؟
و دیگری ابنکه چرا قرار استماع شهادت و‌ این مهلت ارائه سند که داده قاضی بمن ابلاغ نشده؟
آیا نقض دادرسی هست؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام

باتوجه به عبارتی که در سامانه ثنا ثبت شده به نظر میاد که فعلا وقت رسیدگی به وقت نظارت تبدیل شده به دلیل اینکه قاضی خواسته که اصل سند ارائه گردد تاپس از آن دستورات بعدی را صادر فرماید
لذا شما کمی صبور باشید تا ببینیم تصمیم قاضی محترم پرونده پس از ارائه اصل سند چیست.شاید بعد از آن جلسه برگزار کرد یا شاید نیازی به استماع شهادت شهود پیدا نکرد.
فعلا حوصله کنید تا اعلام تصمیم قاضی محترم پرونده.

شاید چون تا کنون جلسه ای برای استماع شهادت شهود مقرر نشده است

سلام قرار استماع شهادت شهود ابلاغ نمی شود اما جلسه ای تشکیل می شود و به شما ابلاغ می شود .

فعلا دادگاه تصمیمی نگرفته . صبور باشید
وقتی سندمالکیت داشته باشید و خوانده متصرف است بدون اجازه شما . خلع ید به نفع شما صادر میشود

در جلسه ادای شهادت مسلما باید حاضر شوید ولی ظاهرا دستور دادگاه مطالبه و ملاحظه اصل سند مالکیت است.

سلام

ابلاغ قرار استماع شهادت شهود ضرورتی ندارد ولی اگر جلسه ای برای استماع تشکیل شود حتما باید دعوت شوید