در صورت اختلال شخصیت زوج تقاضای تمکین رد میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۰۷ #63739378

سلام
زوجه هستم و در دادگاه تمکین ادعا کردم که همسرم سلامت روان نداره و نتیجه بررسی روانپزشکی زوج در پزشکی قانونی این بود که درجاتی از اختلال شخصیت دارد که همسرم اعتراض زد.
کمیسیون پزشکی سه نفره تشکیل شد که نتیجه این بود : زوج دچار اختلال شخصیت بدبین ( پارانوئید ) می باشد.
سوال۱: با توجه به تجربیات وکلا و کارشناسان محترم، در صورتیکه همسرم مجددا اعتراض نکند، آیا با این نظریه دعوی تمکین همسرم رد میشود؟

سوال۲: در صورت رد دعوی تمکین به دلیل اختلال روانی آیا این مساله در طلاق یک طرفه از سوی زوجه کمک کننده خواهد بود؟ یا تاثیری در طلاق ندارد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، احتمتل اینکه دادخواست تمکین ایشان رد شود بسیار است، اگر بیماری ایشان به حدی باشد که برای شما عسر و حرج بوجود بیاورد و در صورت اثبات این امر موثر در طلاق خواهد بود

در هر دو صورت اگر بیماری ایشان در دادگاه محرز شود که باعث عسر و حرج شما در زندگی می گردد هم درخواست الزام به تمکین ایشان رد میشود و هم اینکه اماره ای میشود از باب درخواست طلاق شما