امکان تبرئه من در دادسرا هست و چگونه دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۸ #63361315

سلام. دیشب در حین رانندگی پلیس راهور به من ایست داد و بعد چن دقیقه از تست الکل گرفت و چندین بار تست گرفت حتی باتری الول سنج را تعویض کرد و تست مثبت شد . من را به کلانتری بردند و در انجا من مصرف مشروب را انکار کردم و گواهی نامه و کارت ماشین را تحویل دادند و گفتند باید بروم دادسرای ۲۱ وزرا. من هیچگونه سوء سابقه ای ندارم و بار اول من هست. میخاستم بدونم امکان تبرئه من در دادسرا هست و چگونه دفاعیات خودم را عرضه کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در جرم شرب خمر به صرف تست الکل حد الهی اثبات نمی شود و انکار متهم می تواند موجب برائت او شود.

با سلام
انکار صرف شما نزد بازپرس پرونده کمکی به شما نخواهد کرد چون گزارش و صورتجلسه ماموران نیروی انتظامی در پرونده جهت انتساب اتهام به شما کافیست ضمن اینکه جرم شما ازجرایم حدی بوده و در ماه حرام واقع شده است اما راهکارهای مؤثر وجود دارد که در صورت تمایل با اخذ مشاوره تلفنی از طریق همین سایت با بنده اقدام نمایید تا شما را راهنمایی کنم.
مؤید باشید