در یک آپارتمان با خانواده همسرم زندگی می کنیم می توانم دادخواست تهیه مسکن مستقل بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۲۳ #63355580

باسلام من و همسرم تو ساختمانی زندگی میکنیم که متعلق به پدرشوهرم هست و خانواده همسرم در طبقه پایین ما زندگی میکنن و همه جوره دخالت میکنن. هر وقت مشکلی یا بحثی پیش میاد همسرم بهم میگوید مادر و پدرم رو صدا میزنم. اگه دادخواست تهیه منزل مستقل بدهم دادگاه قبول میکند یا خیر؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حق انتخاب محل زندگی و یا مسکن به شما داده شده می توانید اقدام کنید

اگر به موجب عقد نامه حق تعیین مسکن دارید می توانید چنین درخواستی داشته باشد

اگر امکانات منزل فراهم است منزل شما مستقل محسوب می شود شما باید در محلی اقامت کنید که شوهرتان اقامت دارد مگر اینکه اختیار تعیین مسکن در شروط ضمن عقد را داشته باشید بنابراین نمیتونید درخواست منزل مستقل و جداگانه کنید

با سلام
اگر حق تعیین مسکن ضمن عقد نکاح از سمت شوهرتان به شما داده شده باشد ،می توانید با استناد به این شرط درخواست مسکن مستقل کنید.(باید در نظر داشت که مسکن فعلی شما مستقل محسوب می گردد)
در غیر این صورت محل اقامت زن طبق قانون همان محل اقامت شوهر می باشد.