بارداری در ازدواج موقت رو چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۷۳۴ #63051844

سلام من باردار هستم و پدر بچه قبول نمیکند که بچه از اوست چگونه میشود شکایت کرد

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با طرح دعوی اثبات نسب میتوانید اقدام کنید از طریق دفاتر خدمات قضایی

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست اثبات نسب ثبت نمایید.

با سلام ابتدا به طرفیت زوج دادخواست اثبات نسب بدهید در صورت اثبات دادخواست الزام به ثبت در دفاتر ثبت ازدواج نمایید

با سلام،
با آزمایشات مشخص میگردد.
طرح دعوی اثبات نسب گنید.

سلام، دادخواست اثبات نسب بدهید و سپس آزمایش های مربوطه را انجام دهید.

باسلام واحترام دادخواست اثبات نسب و ثبت ازدواج ازطریق دفاتر خدمات قضائی ثبت نمایید

سلام
بدوا دادخواستی به خواسته اثبات نسب از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به طرفیت زوج تقدیم نمایید سپس در صورت انکار زوج به پزشکی قانونی جهت انجام آزمایشات مربوطه معرفی می‌گردید در صورت مثبت بودن نتیجه آزمایشات حکم به تعلق فرزند به زوجین صادر و موضوع اثبات میگردد