میتونن بعد از فوت از اموالی که به وراث رسیده و یا حتی اون زمینی که وقفیه و سند وقفی بودنش موجوده درخواست مهریه کنه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۶۳ #62940788

یکی از اشنایان من پدرشون قبل از فوتشون با همسرشون مشکل پیدا کردن و از همسرشون جدا شدن و همسرشون درخواست مهریه دادن ولی قبل از این که درخواستشونو به دادگاه اعلام کنن پدرشون تمام داراییشونو به نام فرزندان کردن به جز یک زمین کشاورزی که وقفیه و تو سازمان اوقاف به عنوان اوقافی مدرکش موجوده. الان این خانوم میتونن بعد از فوت از اموالی ک به وراث رسیده و یا حتی اون زمینی ک وقفیه و سند وقفی بودنش موجوده درخواست مهریه کنه؟بازم میگم ایشون قبل از این ک خانومشون به دادگاه شکایت کنن اموال رو تقسیم کردن. خانومشون اول به ثبت اسناد شکایت کردن بعد رفتن دادگاه واسه مهریه

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اموالی که در زمان حیات منتقل شده باشند قابل توقیف نمی باشد

سلام اگر وراث ترکه را رد نکرده اند می توان علیه آن ها طرح دعوا کرد....

با درود اموالی که در زمان حیات منتقل شده قابل توقیف نمی باشد

سلام وقت بخیر
در صورتیکه وراث ترکه را پدیرفته باشند میتوانید به طرفیت ایشان طرح دعوا نمایید.

با سلام اگر وراث ترکه را رد نکرده اند می توان علیه آن ها طرح دعوا کرد

اموالی که در زمان حیات منتقل شده قابل توقیف نمی باشد

با سلام
امکان توقیف آنچه در زمان حیات انتقال یافته نیست