اگه واخواهی بزنه حکم صادره معلق میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۳ #62754317

با سلام.از بنده به عنوان عضویت در شرکتهای هرمی شکایت شده و من بی اطلاع بودم و حکم غیابی صادر و به اجرای احکام رفته است.حکم صادره هم نمیدونم چیه.چون باید حضوری برم یا وکیل بگیرم.حضوری برم احتمال زیاد بازداشت میشم چون وثیقه ندارم.اگه وکیل بگیرم به محض ثبت وکالت حکم رو میتونم ببینم و چجوری؟یعنی وکیل میگیره یا میاد تو ثنا ی خودم.واگه واخواهی بزنه حکم صادره معلق میشه یا ممنوعیت از خروج و معامله و مسدودی سیم کارت و پلاک خودرو؟یا همه معلق میشن تا رای تجدید نظر؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت واخواهی اجرای حکم متوقف می گردد رفع ممنوع الخروجی و مسدودی حساب و...پس از برایت امکانپذیر است

از طریق ثنا به شما ابلاغ خواهد شد در صورتی که حکم غیابی باشد می توانید واخواهی کنید موضوع را از طریق وکیل هم می توانید پیگیری و اقدام کنید

درود بر شما، چنانچه سامانه ثنا داشته باشید، برای شما نیز قابل مشاهده خواهد بود، همچنین میتوانید وکیل بگیرید تا اقدامات مقتضی بعدی را به عمل آورند، در خصوص واخواهی نیز تنها اجرای حکم متوقف خواهد شد، نه سایر موارد مذکور.

می توانید اعتراض کنید و وکیل بگیرید، تا اقدامات لازم را انجام دهند

درود
اگر ثنا دارید به شما هم ابلاغ می شود. خیر اگر حکم قطعی شده فقط اجرای حکم متوقف می شود.

سلام باتوجه به سوال شما گرفتن وکیل موثر در کار میباشد واخواهی زده شود رسیدگی مجدد و شنیدن اظهارات شما و چنانچه دلایل اثباتی خوبی داشته باشید در پرونده موفق خواهید شد لذا زمانبر و سیر مراحل قانونی باید طی شود موفق باشید

با سلام
از طریق سامانه ثنا می توانید دادنامه را ملاحظه و در صورت غیابی بودن نسبت به آن واخواهی نمایید