عدم تمکین از سوی زن

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۴۶ #62718831

سلام.وقت شما بخیر.
خانوم بنده حدود ۱۰ روز قبل با این دلیل که دیگه در کنار من خوشحال نیست و حسی به من نداره از منزل خارج شده و در منزل یکی از اقوامش مستقر شده.از شما استدعا دارم که بنده رو راهنمایی کنید که چطور میتوانم از خانومم بابت اینکار شکایت کنم.

مشاوره حقوقی نفقه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا با ارسال اظهار نامه از طریق دفاتر خدمات قضایی از ایشان بخواهید به منزل باز گردد در صورت عدم باز گشت می توانید دادخواست عدم تمکین بدهید .

باسلام باید برای ایشان در ابتدا اظهار نامه بفرستین و منتظر پاسخ باشین و سپس میتوانید جهت عدم تمکین اقدام نمایید

در صورت عدم تمکین نفقه به زوجه تعلق نمیگیرد ومی توانید درخواست ازدواج مجدد کنید

اگر واقعا درکنارشماخوشحال نیست بهتراست بطور توافقی طلاق بگیرید وایشان درقبال طلاق حق وحقوق, خودرابذل, نماید درغیراینصورت دادخواست تمکین بدهید

سلام شما ابتدا اظهار نامه الزام به تمکین برای ایشان ارسال نمایید و در صورت عدم مراجعت دادخواست الزام به تمیکن صادر نمایید !

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

با ارسال اظهارنامه ای به همسر خود ایشان را ملزم به تمکین نمایید در صورت عدم رجوع ، از طریق دادخواستی از دفاتر خدمات قضایی اقدام تا در صورت عدم رجوع به زندگی مشترک نشوز زوجه بر دادگاه محرز و مستحق نفقه نگردد و در صورت تمایل شما درخواست ازدواج مجدد نمایید