چگونه میتوانم تقاضای تمکین همسرم را کنم از راه قانونی ؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۸۹۵ #6220

سلام
مهریه خانم عندالمطالبه و وی باکره نیز می باشد و هنوز دوران عقد را سپری می کند و در خانه پدرش هست ، حال اگر تقاضای مهریه کندو من بتوانم عسر و حرج خود را ثابت کنم و پرداخت مهریه را قسطی کنم ، چه طوری می توانم وی را وادار به تمکین نموده و یا از دادگاه تقاضای صدور مجوز ازدواج کنم ؟ با تشکر

مشاوره حقوقی روزنامه رسمی و آگهی شرکت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
با توجه به باکره بودن زوجه به استناد حق حبس خود تا زمانی که زوج نصف مهریه را پرداخت ننماید ایشان میتوانند تمکین نکند و با حکم دادگاه امکان الزام ایشان وجود ندارد

درود ،زوجه میتواند تا زمانی کا مهر را دریافت نکرده از حق حبس استفاده نماید و تا مهر خود دریافت نکند حق دارو تخا ئ

زوجه میتواند تا زمانیکه تمامی مهریه را دریافت کند از حق حبس استفاده کند.

با درود زوجه می‌تواند از حق حبس خویش استفاده کند

بادرودوسلام امکان استفاده ازحق حبس می باشد.

با سلام ایشان می تواند از حق حبس خود استفاده نماید و همچنین شما نمیتوانید دعوی عدم تمکین را مطرح کنید در صورت نداشتن تمکن مالی شما می توانید با دادن دادخواست اعسار مهریه را به صورت اقساط پرداخت نمایید.

هر چند استفاده از حق حبس حق قانونی ایشان هست لیکن چنانچه موجب عسر و حرج شما باشد میتوانید درخواست تجویز ازدواج مجدد نمایید،پذیرش یا عدم پذیرش آن با دادگاه هست