اگر مرد اظهارنامه پرداخت نفقه بدهد ترک انفاق زن بی فایده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۸۹۴ #61375

با سلام . اینجانب شکایت ترک انفاق از همسرم داشته ام، ایشان روز بعد اظهارنامه پرداخت نفقه داد. 1.آیا من دیگر قادر به پیگیری شکایت خود نیستم؟ آیا می توانم در پاسخ به اظهارنامه بگویم نیازی به نفقه ندارم؟
خاهش میکنم راهنمایی بفرمایید. با کمال تشکر

مشاوره حقوقی روزنامه رسمی و آگهی شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه اظهارنامه پرداخت نفقه برای شما ارسال کرده باشد میتوانید شماره حساب خود را به ایشان اعلام و نفقه خود را مطالبه کنید.