من استخدام آموزش و پرورش هستم و مشکل سربازی ندارم، آیا میتونم مباشر بشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۷۵ #62189163

سلام و عرض ادب
پیشاپیش از توجه شما سپاسگزارم.
پدر بنده مشاور املاک هستن بنوعی میخام از شهرت و اسم ایشون استفاده کنم و مباشر املاکش بشم.
۲) شرایط و مراحل قانونیش چیه؟
۳) اختیارات قانونی من در بنگاه چقدره و آیا حق امضاء دارم؟
۴) خدای نکرده بعد از فوت پدر پروانه کسب باطل میشه یا من همچنان به عنوان مباشر میتونم استفاده کنم؟
۵) بنظر شما این کار بهتره یا اینکه برای خودم پروانه کسب جدید بگیرم؟
سپاس از پاسخگویی شما موفق باشید.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتونید از اتحادیه اجازه مباشرت بگیرید و یا با وکالت رسمی از سوی پدر امکان اقدامات در حدود اختیارات مصرحه وکالت نامه را دارید، در هر صورت پس از فوت ایشان مباشرت به واسطه ابطال پروانه پدر موضوعیت نداشته و از ببین میرود، همچنین وکالت از آنجا که عقد جایز است با فوت هریک از طرفین باطل خواهد شد.

برای مباشر شدن باید از طریق اتحادیه امور صنفی با ارائه مدارک لازم اقدام کنید وظایف مباشر عینا همان وظایف مدیریت هست و حق امضا هم دارید

بهتر است برای خود پروانه جدید بگیرید و مستقلا مشغول فعالیت شوید.

با سلام
جهت امر مباشر بایستی از طریق اتحادیه امور صنفی با ارائه مدارک اقدام نمایید و ضمنا وظایف مباشر عینا همان وظایف مدیریت میباشد و حق امضا دارید و مهم اینکه در صورت جفت شدن اخلاق با پدرتان بهتر است باهمدیگر فعالیت نمایید زیرا در مشاور املاک مهمترین اساس داشتن شریک و همکار صادق و درستکار است

بامراجعه ب اتحادیه درخواست کارت مباشرت کنید مشگلی نیست

سلام وقت بخیر
می توانید از طریق اتحادیه بعد از ارائه مدارک درخواست کارت مباشرت نمایید>