نتیجه عدم پرداخت بدهی به علت معسر بودن، چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۲ #62078670

شخصی از بنده کلاه برداری کرده اما مدرکی محکمه پسند برای ارائه به دادگاه نداشتم و رای قطعی آمده که به وی بدهکارم، درخواست اعسار دادم و اعسار بنده نیز رد شده، استعلام حساب های بانکی و راهور و ثبت رو هم برده بودم اما در آخر قاضی به دلیل کم بودن مبلغ و سپری شدن زمان حدود یکسال از دادخواست خواهان در رای ذکر کرده به صورت وجدانی اقناع نشده، اما در واقع توانایی پرداخت ندارم.
عواقب عدم پرداخت چه خواهد بود؟
اگر حکم جلب مرا بگیرند اما به دلیل عدم دسترسی جلب نشوم، صرف گرفتن حکم جلب سو سابقه کیفری محسوب می شود؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حکم جلب حقوقی سوء پیشینه محسوب نمی شود .

سلام حکم جلب حقوقی سوء پیشینه محسوب نمی شود ط

خیر جلب مدنی ارتباطی به سابقه و سوء سابقه ندارد.

با سلام و احترام
عدم‌پرداخت بدهی منجر به جلب خواهد شد و تا وقتی محکومیت شما اثبات نشود و بازداشت نشدید سو سابقه کیفری نخواهد داشت

ظاهرا با توجه به اینکه در حکم دادگاه ذکر شده است شما بدهکارید در واقع بحث حقوقی است و در این مباحث حقوقی سوء سابقه منتفی است

عواقب عدم پرداخت ، بازداشت است

سلام

چنانچه مالی از شما جهت وصول محکوم به در دسترس نباشد اعسارتان هم پذیرفته نشود حکم جلب شما صادر خواهد شد اما این جلب و بازداشت و زندان متعاقب آن جز سابقه کیفری محسوب نمی شود