کسر کردن از نسق چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۵ #61966239

بنده قطعه زمینی بصورت عادی خریدم و قصد دارم از نسق کسر کنم و صاحب نسق هم سال ۷۱ فوت کرده و به ورثه او هم دسترسی نیست میشه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا به اداره ثبت مراجعه نمایید اگر نتیجه ای حاصل نشد دادخواستی علیه وراث تنظیم نمایید .

با درود باید علیه وراث طرح دعوا نمائید

سلام اگر سابقه ثبتی نسبت به زمین وجود دارد تقاضای خود را بدوا به اداره ثبت محل می‌دهید در صورت عدم حصول نتیجه از طریق حقوقی پیگیری میکنید اگر سابقه ثبتی وجود ندارد به استناد مبایعنامه عادی به اداره ثبت مراجعه و درخواست ثبت و مراحل قانونی آن را طی میکنید

باسلام.اول بطرفیت فروشنده یعنی مالک یا مالکین صاحب نسق؛دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی مشاعی به نسبت سهم تان به دادگاه محل ملک بدین که پس از استعلام از اداره ثبت اسناد توسط دادگاه اسامی مالکین استخراج خواهد شد.اگر وراث هم به ثبت اعلام مالکیت کرده باشند بازهم میتوانید برعلیه وراث دادخواست مذکور را بدین.

سلام قربان. میبایست ابتدا یک دادخواست بدهید به دادگاه محل وقوع ملک و دادگاه استعلام از اداره ی ثبت بگیرد و نام کلیه ی مالکین ثبتی استخراج شود و در استعلام بیاید. سپس در دادخواست بعدی نام کلیه ی مالکین ثبتی را بیاورید و ایشان را مجهول المکان اعلام کنید و نیازی نیست به دادگاه اعلام کنید که فوت کرده اند.