مستثنیات از برای اینجانب محسوب میگردد؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۲۸۴ #61824635

باسلام.همسرم بابت اجرای مهریه تنها منزل اینجانب که اپارتمان ۴۵متری در منطقه متوسط تهران میباشد راتوقیف کرده.و ادعا دارد که من از این ملک استفاده نمیکنم.درصورتیکه من دراین مکان مستقر هستم و تنها مالی است که بنام اینجانب است.ولی من بیشتر شبها منزل مادر بیمارم هستم.ایا با این ادعای همسرم که من از ملک استفاده نمیکنم.

مشاوره حقوقی مهریه
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اثبات سکونت شما مستثنیات دین محسوب شده و رفع توقیف می‌شود.

سلام
حسب توضیحات جز مستثنیات دین محسوب می شود و می توانید نسبت به رفع توقیف اقدام نمایید.

با سلام،با توصیفاتی که فرمودید این منزل جزء‌ مستثنیات دین محسوب میشود‌

بااحترام.اثبات کنید درانجاساکنید.جزء مستثنیات است

سلام در هر صورت آن منزل از مستثنیات دین است.....

سلام وقت بخیر
در صورتیکه بتوانید اثبات نمایید در ملک مذکور ساکن هستید،جزء مستثنیات دین شما خواهد بود.

سلام
اگر سکونت شما در این ملک احراز شود منزل مستثنیات دین است