آیا م یتوانم دادخواست الزام به تهیه مسکن مستقل ثبت کنم ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۱ #61445953

همسرم منو از خونه بیرون کرده و تهدید کرده که حق برگشتن نداری
ماهیانه مقدار ناچیزی پول به حسابم واریز می کنه که شکایت کیفری نفقه نکنم
منم دادخواست الزام به تهیه مسکن مستقل زدم
تو دادگاه چه جوری باید دفاع کنم و اصلا این دادخواست مشکل رو حل میکنه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

الزام به تهیه مسکن ، زمانی است که شوهر مسکن ندارد یا اینکه شوهر مسکن دارد ولی بودن زوجین دریک منزل متضمن خوف ضرر برای زوجه باشد .

با سلام. اگر مقصودتون از الزام به تهیه مسکن مستقل تهیه منزلی جدای از همسرتون هست باید بگم خیر. اما می تونین الزامشون رو بر تهیه ملزومات زندگی اعم از منزل و ... بخواین

سلام . این موضوع حق شماست و وظیفه مرد است که برای شما منزل و اثاث البیت در شان شما تهیه نماید . در غیر این صورت ، چنان چه حد اقل شش ماه متوالی مرد به خانه برنگردد یا خانه تهیه نکند ، به نظر بنده عسر و حرج شما قابل اثبات است و می توانید دادخواست طلاق مطرح کنید .