مطالبه نفقه بعد از صدور حکم الزام به تمکین، به جایی خواهد رسید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۹۳۸ #61374701

با سلام
حدود دو سال پیش حکم الزام به تمکین دادگاه بدوی و قطعی دادگاه استان در مورد همسرم ( زوجه ) صادر شد پیگیر اجرائیه نشدم بعد از دو سال همسرم مطالبه نفقه کرده است.
آیا راه به جایی می برد یا خیر؟

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر مگر اینکه بتواند ثابت کند تمکین نموده است

در صورتی که اثبات کنید در این دو سال هم تمکین نمی کرده اند نفقه ی این دو سال و مدت ناشزگی به ایشان تعلق نمی گیرد

سلام
اعتبار حکم الزام به تمکین به قوت خود باقی ست و خانم شما باید تمکین را ثابت کند تا مستحق نفقه شود

عدم تمکین زوجه زوج را معاف از پرداخت نفقه به زوجه میکند اما زوجه حتی در صورت ناشزه شدن هم میتواند مهریه را مطالبه نماید در ضمن برای اثبات حسن نیت خود نزد دادگاه مبلغ کمی به حساب زوجه واریز نمایید و رسید آنرا در نزد خود داشته باشید بهتر است

سلام . اگر بعد از صدور حکم قطعی تمکین اعلام آمادگی کرده اما شما خانه نداشته اید ، از تاریخ اعلام آمادگی به بعد مستحق نفقه است و در غیر این صورت خیر .

اگراجراییه صادر نشده باشد . ملزم به پرداخت نفقه اید

میبایست اجراییه صادر کنید و الا نفقه کماکان برعهده شما خواهد بود.