از چه منبعی میشود از اموال زوج بابت دریافت و اجرای مهریه معوقه اطلاع پیدا کرد؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۴۸۵ #61290784

باسلام
بنده سالهاست از همسر سابقم جدا شدم و ایشان هم تعداد زیادی از قبوض اقساط مهریه را پرداخت نکرده است. و من در حال حاضر اطلاعی از اموال ایشان ندارم. چطور میتونم لیست اموال و حساب بانکی ایشان را جهت معرفی پیدا کنم؟
سپاسگذار از شما

مشاوره حقوقی مهریه
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
هم از طریق اجرای ثبت و هم از طریق اجرای احکام مدنی دادگاهی که حکم صادر نموده است می توانید اموال ایشان را شناسایی فرمایید

باید نسبت به اجرای مهریه اقدام کنید تا استعلام اخذ شود

سلام
از همان اجرای احکامی که مهریه را در حال تسویه بوده استعلام کنید.

با سلام و درود . شما میبایست از طریق واحد اجرایی ثبت استعلام دریافت کنید .

بادرودوسلام ازطریق اداره ثبت تقاضای استعلام نمایید.

سلام.از طریق واحد اجرای ثبت استعلام بگیرید.

باسلام
میتوانید از اجرای ثبت استعلام نمایید