آیا میتوانم حین دادخواست تمکین زوج، تقاضای مهریه دهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۵ #60341284

سلام وقتتون بخیر
منو همسرم الان حدود ۲ساله عقدیم، همسرم منو به مدت ۵ تا ۶ماه ترک کرده، منم رفتم مطالبه نفقه دادم، بعد دو هفته ایشون رفتن تمکین کردن، منم باکره ام.
الان میتونم برای اینکه با تمکینش داره اذیتم میکنه مهریه رو اجرا بزارم؟
و اینکه تو دادگاه تمکین من مهریه مو اجرا گذاشتم مشکلی واسم پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید از حق حبس و مطالبه مهریه استفاده کنید

بله میتوانید مهریه را مطالبه نمایید و از حق حبس استفاده نمایید تا تمکین ایشان نیز رد شود .

با سلام دوست عزیز مهریه حق شما و بر ذمه زوج میباشد که هر زمان درخواست نمایید باید تحت شرایطی پرداخت شود با توجه به اینکه باکره هستید از حق حبس خود استفاده کرده و تمکین نکنید ایشان نیز نمیتوانند شما را الزام به تمکین نمایند همچنین میتوانید درخواست نفقه نمایید.

شما در حال اعمال حق حبس هستید و تکلیفی به تمکین ندارید درخواست نفقه و مهریه شما قانونی است ولی اینکه فرموده اید در دادگاه تمکین مهر را اجرا گذاشتید منظور مشخص نیست.

چون باکره هستید ، تمکین رد میشود . فعلا نیازی به مطالبه مهریه نیست

سلام
اگر تاکنون تمکین نکردید می توانید به حق حبس استناد کنید و اعلام کنید تا زمان پرداخت کل مهریه حاضر به تمکین نیستید... ضمنا طرح دعوای مهریه نیز خالی از اشکال میباشد