ایا ابلاغ میاد یا باید حضوری پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۹ #60340199

با سلام خدمت وکلای محترم سایت چجوری بفهمم حکمم قطعی شده

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق منشی دفتر دادگاه و یا از طریق سامانه ثنا میتوانید پیگیری کنید

به مراجعه به سایت عدل ایران و مطالعه روند کار پرونده میتوانید تاریخ ابلاغ به طرف مقابل را متوجه شوید و پس از آن با احتساب مدت ذکر شده در حکم تاریخ قطعیت حکم را به دست بیاورید

رای به شما ابلاغ میشود در خود رای قطعی یا قابلیت تجدیدنظر خواهی از آن همراه با مدتی قانونی جهت اعتراض ذکر میشود که بعد از گذشت مدت قانونی رای قطعی میشود.

باسلام.چنانچه اعتراض نشده باشه رای قطعی است درصورت اعتراض ابلاغ میشوددرصورت صدور رای تجدیدنظر با ارسال پرونده به دادگاه بدوی میتونیددرخواست اجرای حکم نمایید

بستگی دارد نسبت به رای بدوی ظرف ۲۰ روز اگر اعتراض نشده باشدو یا پس از تجدیدنظر خواهی و تنظیم دادنامه رای قطعی می گردد و متعاقب آن می توانید اقدامات بعدی را پیگیری نمایید و آرا صادره به شما ابلاغ می گردد

اگر تجدیدنظرخواهی صورت گیرد ابلاغ خواهد شد در غیر این صورت قطعی می شود، منتظر ابلاغ باشید