آیا استشهادیه باید ضمیمه دادخواست الزام به تمکین شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۵۷ #60070209

با سلام و احترام
میخوام اقدام کنم برای دادخواست الزام به تمکین، استشهادیه ترک منزل زوجه و همچنین شهادت کسانی را که با عنوان ریش سفید برای بازگرداندن زوجه به منزل فرستادیم را باید همراه با دادخواست الزام به تمکین زمینه پرونده کرد یا لازم نیست و آنها بعدا در دادگاه به همراه بنده حاضر شوند و شهادت بدهند کافیست؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درهردوصورت امکان پذیر است . ولی بهتر است مدارک‌ضمیمه دادخواست گردد

سلام و وقت بخیر
با توجه به اینکه استشهادیه ادله شما محسوب می شود می توانید ضمیمه دادخواست نمایید، در صورت نیاز قاضی شهود را احضار می نماید.