در چه مواقعی و چه ابلاغیه هایی در سامانه آگهی الکترونیک قرار می‌گیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۷ #59984461

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
در چه مواقعی و چه ابلاغیه هایی در سامانه آگهی الکترونیک قرار میگیره؟
اگه اونجا مشخصات رو وارد کنیم و مثلا یک بازه زمانی دو ساله رو تعیین کنیم.اگه هیچ ابلاغیه به اسم ما نیاد توی اون لیست میشه مطمئن بود که از ما شکایتی نشده؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعا از ثببتنام در سامانه ثنا تمام سوابق پرونده های قضایی درآنجا وجود دارد وابلاغیه های قبل از ثبتنام مشاهده نمیشود اگر در پرونده هاکدملی شماثبت شده باشد امکان مشاهده پرونده ها وجود دارد

سلام، صرفا زمانی از طریق سامانه برای شما ابلاغ ارسال میشه که کد ملی شما توسط شاکی و یا خواهان در پرونده درج شده باشه، که متاسفانه بعضی از افراد جهت عدم اطلاع خوانده از شکایت یا دادخواست، کد ملی را در پرونده درج نمیکنند.

سلام . ابلاغات دادگستری از بعد از ثبت نام ثنا در حساب کاربری قرار می گیرد و اگر قبلا برای شما ابلاغی آمده باشد نشان داده نمی شود . به علاوه در قسمت روند پرونده ، اگر کد ملی شما در پرونده ثبت شده و استعلام ثبت احوال توسط شعبه انجام گرفته باشد ، پرونده های مفتوح و مختومه شما قابل رویت است .

هرگونه اوراق قضایی ازطریق سامانه ثنا به شما پیامک می گردد

سامانه ثنا یا ابلاغ الکترونیک قضایی جهت اگاهی شما از شکایات و امور قضایی مربوطه می باشد شما میبایستی در این سیستم ثبت نام نمایید چون جدیدا برا گرفتن دسته چک انحصار وراثث ویا هر اقدام قانونی دیگری ثبت نام در این سیستم اجباری می باشد

با احترام چنانچه شما در این سامانه ثبت نام کرده باشید سوابق پرونده های قضایی شما در این سامانه قابل مشاهده است. ولی چنانچه شکایاتی بدون دسترسی به نشانی شما یا بصورت اعلام مجهول المکان و بدون دسترسی به شماره ملی شما مطرح شده باشد سوابق آن در سامانه بطور دقیق قابل مشاهده نیست.