چگونه همسرم رو ملزم به جدایی و طلاق کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۶ #59758206

سلام همسر بنده مدام به دنبال رفیق بازی است گل و مشروب هم مصرف میکنه و جدیدا دختر بازی هم میکنه من الان به منزل پدرم اومدم که جدا شم وضع مالی همسرم هم عالیه سوال بنده اینه که اگه بخوام جدا شم راحت ترین بی دردسرترین راه کدومه و چگونه همسرم رو راضی کنم و اگه نخوام جدا شم بخوام برگردم چجوری یه کاری کنم کارای گذشتشو تکرار نکنه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ابتدا باید بدانید که ترک منزل توسط شما بدون علل موجه باعث عدم تعلق نفقه ب شما می شود و همسرتان از این طریق می تواند اقدام کند. طبیعتا راحت ترین راه طلاق توافقی است که با رضایت و توافق طرفین صورت می گیرد اما شما با اثبات مواردی که گفتید که باعث عسر و حرج برای شما می شود میتوانید دادخواست طلاق را اقامه فرمایید.

با سلام و احترام
میتوانید اقدام به طلاق عسر و حرج کنید
و پیشنهاد می شود وکالت طلاق از او بگیرید تا مشکلی پیش نیاید

سلام
طبق توضیحاتی که فرمودین عسر و حرج شما در دادگاه قابل اثبات است و همچنین خیانت جزء شروط ۱۲ گانه ی حق طلاق زوجین است که در سند رسمی ازدواج ذکر شده. به راحتی میتوانید اقدام به طلاق کنید.

بهترین راه این هست که مهریه خودتون رو اجرا بذارید و از اون طریق ایشون رو جهت تعهد و دریافت وکالت در طلاق بلاعزل محضری مجاب کنید تا اگر در آینده مشکلی پیش آمد براحتی طلاق واقع شود.

با توجه به اوضاع و احوالی که فرمودید عسر و حرج شما قابل اثبات و موجب حق درخواست طلاق برای شما خواهد بود

بعلت خیانت همسر شما حق طلاق دارید البته اثبات کردن آن در دادگاه یکی از شروط دوازده گانه ی طلاق زوجین می باشد که در سند ازدواج نوشته شده است
همچنین می توانید در دادگاه شکایت کنید واز زوج تعهد وحق طلاق بگیرید که در صورت تکرار بتوانید طلاق بگیرید ومهریه را اجرا بگذارید

با سلام
شما با این شرایط اخلاقی همسرتون می توانید تقاضای طلاق کنید چون خیابت همسر والبته اثبات کردن آن در دادگاه یکی از شروط دوازده گانه ی طلاق زوجین می باشد که در سند ازدواج نوشته شده است واگر نمی خواهید طلاق بگیرید می توانید در دادگاه شکایت کنید واز زوج تعهد وحق طلاق بگیرید که در صورت تکرار بتوانید طلاق بگیرید ومهریه را اجرا بگذارید