در‌حال حاضر کجا باید پیگیر این اقدام دادسرا باشم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۳ #59632297

با سلام و عرض ادب
با خانمی در خیابان درگیری منجر به ضرب و جرح صورت گرفت هر دو طرف در دو دادسرا شکایت کردیم.پرونده بنده به دلیل عدم صلاحیت محلی و نبودن ادله کافی منع تعقیب گرفت.ودر شکایت متقابل بنده محکوم به پرداخت دیه شدم.مجدد تسلیم لایحه ماده ۲۷۸کردم ولی باز هم همان حکم قبلی بدون آنکه تحقیق محلی از شاهدین کنند،یا شهادت شهود بنده را نادیده بگیرند .مدارک موجود دال بر تخریب گوشی همراهم و خسارت وارد شده به خودروی بنده که توسط این خانم با ضربات لگد و مشت به حان ماشینم افتاده بود اقدام به صدور مجدد منع تقیب و بایگانی کزدن پرونده کردند؟
واینکه چطور بدون تشکیل جلسه دادگاه و بدون اینکه مواجه حضوری داشته باشیم دادسرا تشخیص بر صحت ادعای یکطرفه شاکی را داشته؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به رای صادره در مهلت اعتراض نمایید.

سلام . نسبت به رای صادره اعتراض نمایید.....

سلام وقت بخیر
میبایست نسبت به رای صادره اعتراض نمایید.

با سلام
میتوانید به رای صادره اعتراض کنید.

سلا شما امکان اقامه اعتراض نسبت به رای را دارید

با سلام و عرض احترام
میتوانید به رای اعتراض نمایید

با سلام به رای اعتراض کنید.