آیا از نظر اداره بیمه تامین اجتماعی موجر، کارفرما حساب میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۲ #59474274

با سلام
من ملکی با سند اداری را سه سال به شخصی جاره دادم.این شخص هیچگونه کد کارگاهی و سابقه بیمه ای برای خودش و یا کارمندش نداشته است.
آیا این شخص مشمول بدهی بیمه ای میشود که به گردن من بیفتد؟چطور باید مفاصا حساب بیمه بگیرم؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام کارفرما نمی باشد.

خیر کارفرما تلقی نمی گردد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر ارتباط موجربا کارفرما مبحث جدا می باشد رابطه به صورت قراردادی می باشد

خیر کارفرما محسوب نمی شود .

با سلام؛
خیر جنابعالی کارفرما محسوب نمی شوید و صرفا موجر هستید. مستاجر کارفرماست و بایستی نسبت به اخذ کد کارگاهی اقدام کند و تعهدی از این باب متوجه شما نیست. اما توجه داشته باشید در خصوص مالیات اینگونه نیست.

با سلام
رویه تامین اجتماعی این است که اگر شما نتوانید اثبات کنید که محل را اجاره داده اید، بدهی برای شما اعلام خواهد شد. ولی در صورت اعلام بدهی به استناد قرارداد اجاره می توانید پیگیری و اعتراض نمایید.

با سلام
خیر موجر کارفرما محسوب نمیشود
شما با استناد به اجاره نامه از خود دفاع و در صورت بکارگیری کارگر در مغازه ، مستاجر موظف به پرداخت حق بیمه خواهد بود