در خصوص نحوه ادعای خسارت بابت توقیف خودور چه مراحلی باید اخذ گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۷۴ #59160530

با سلام
شخصی طبق ادعایی نسبت به توقیف خودروی اینجانب اقدام و در حدود سه ماه است که خودروی من در پارکینگ متوقف شده است. از آنجاییکه رای دادگاه به نفع من صادر شده است.
در خصوص نحوه ادعای خسارت بابت توقیف خودور چه مراحلی باید اخذ گردد؟
و از طرفی آیا فرمول محاسبه خسارت به علاوه ماده قانونی در این خصوص تدوین شده یا خیر؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه مستند دعوای خواهان بابت توقیف خودرو شما سند لازم الاجرا از جمله چک و یا سفته نبوده است قانونا برای توقیف خودرو شما باید خسارت احتمالی پرداخت کرده باشد درصورتی که قرار تامین اجرا گردد و خواهان به موجب رای قطعی محکوم به بطلان دعوا شود و یا حقی برای او به اثبات نرسد شما به عنوان خوانده حق دارید ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ حکم قطعی، خسارتی را که از قرار تامین به شما وارد شده است را با تسلیم دلایل به دادگاه صادرکننده قرار، مطالبه نمایید در صورت عدم پرداخت خسارت احتمالی نیز می توانید با جلب نظر کارشناس مطالبه ضرر و زیان نمایید.

البته بابت دریافت خسارت احتمالی نهایت ظرف بیست روز باید اقدام کنید

سلام
موضوع بستگی به اوراق پرونده دارد
اگر ایشان قبلا تقاصای تامین خواسته داده باشند خسارت احتمالی به دادگاه سپردن که میتوانید از طریق ان اقدام به مطالبه خسارات نمایید
اگر خسارت احتمالی تودیع نکردند میتوانید دادخواست اجرت المثل ایام توقف را با جلب نظر کارشناس علیه ایشان ثبت نمایید