خلع ید از یک ورثه توسط وراث دیگر چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۵۹۹ #58804675

سلام علیکم
چگونه می شود در کوتاه ترین زمان ممکن ملکی را که در تصرف یکی از وراث است از طرف وراث دیگر خلع ید کرد؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست مهرموم ترکه اقدام نمایید سریعترین راه می باشد !

خلع ید باتوجه به اینکه بقیه وراث هم بطور مشاعی سهم دارند نتیجه بخش, نیست

باسلام
املاکی که به ارث می‌رسد مال مشاع است. یعنی متعلق حق تمامی وراث است و صرفا نیز باید با اجازه تمامی وراث اداره شود. در غیر این صورت هریک از وراث می‌تواند از دادگاه درخواست خلع ید نماید و راحت ترین راه در دست داشتن یند رسمی است در این صورت اجرای احکام حکم خلع ید و اجرا و ملک را از تصرف متصرف خارج می‌کند

از طریق دادخواست و زمان بر می باشد

دادخواستی مبنی بر خلع ید از طریق دفاتر خدمات قضایی

باسلام
میتوانید به طرفیت متصرف دعوای خلع یددردادگاه اقامه کنید وحتی اجرت المثل زمان تصرف رانیز میتوانید مطالبه کنید

ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و بعد از آن دادخواست حقوقی بدید