باید چه نوع شکایتی ازش بشه و جزای تهدید چی هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۶۷ #58794822

شوهرم بدون اطلاع من هنگام تماس تصویری ازم اسکرین شات گرفته و منو تهدید به پخش کردنشون کرده حتی تهدید به اشیدپاشی به صورت پیام در واتس اپ

مشاوره حقوقی تهدید
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
شکایت کیفری تهدید از همسر خودتون بکنید.باید ادعای خودتون را ثابت کنید به استناد متن پیام ها حتما و صرفا اظهارات شفاهی نباشه.و اینکه مجازاتش حبس یا شلاق یا هردو هست بسته به نظر قاضی.
موفق باشید

باسلام.میتوانیدتحت عنوان تهدیدشکایت کنید...میزان محکومیت بستگی به اوضاع احوال مسلم در وقوع جرم داره

شکایت کیفری تهدید و.. مطرح کنید. تشخیص عنوان مجرمانه با بررسی موضوع با مقام قضایی است

با سلام شما می توانید با توجه به مدارک و ارائه ان از ایشان بابت تهدید به اسید پاشی از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید.

سلام شکایت هتک حیثیت و اسید پاشی علیه ایشان انجام دهید

با سلام
می توانید با اسکرین شات پیامها که شماره ایشان معلوم باشد علیه ایشان شکایت هتک حیثیت و اسیدپاشی از دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

با سلام،می توانید به استناد مدارک بابت تهدید حیثیتی و تهدید به اسیدپاشی از ایشان شکایت کنید.