واحدی دارم که زنم مهریه اجرا گذاشته و توقیف کرده؛ من چه جوری می تونم مهریه همسرم قسطی کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۶۴ #58787110

واحدی دارم که زنم مهریه اجرا گذاشته و توقیف کرده اثاث بردم دو روز دیگه ساکن میشم آیا میتواند برداره واحد من چه جوری می تونم مهریه همسرم قسطی کنم بیکار هم هستم باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست اعسارتقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

با سلام و درود . میتوانید اعسار دهید اگر فقط یک خانه متناسب داشته باشید مستثنیات دین است و اکر توقیف شود قابل رفع توقیف است

با توجه به اینکه بجز این ملک خانه دیگری ندارید ملک مزبور جز مستثنیات دین است

درود:در صورتی که جز مستسنعات دین باشد طی دادخواستی اقدام کنید،ولی در صورت نداشتن اقساط مهریه دادخواست اعسار دهید ولی نیاز به اثبات دارد ،استعلام از حساب بانکی ،درمواردی که برای شما بیمه پرداخت می شوداستعلام از جایی که مشغول به کار هستید.

با درود میتوانید اعسار دهید، اگر تنها یک منزل متناسب داشته باشید مستثنیات دین است و اگر توقیف شده یا شود، قابل رفع توقیف است

اگر تنها منزل مسکونی شما باشه جزو مستثنیات دین هست و در خواست بدید رفع توقیف میشه

سلام
ابتدا اعتراض بزنید نسبت به اینکه اون ملک تنها محل زندگی شماست و جز مستثنیات دین به شمار میره .
چنانچه اموالی از طریق اداره ثبت جهت توقیف نداشته باشید ،پس از مطالبه مهریه در دادگاه توسط همسرتون میتونید دادخواست تقسیط مطرح کنید.