علت عدم حضور درجلسه رسیدگی الزام به تمکین قانونا چه میتواند باشد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۱ #58468827

با سلام
خانمی هستم که ۸ سال با همسرم زندگی مشترک داشتم و در این ۸ سال به علت ترس یک بار با همسرم رابطه زناشویی داشتم ، با توجه ب اختلافی ک با همسرم پیدا کردم زندگی مشترک را ترک کردم و به منزل پدرم آمدم ، مهریه ام رو از ثبت اجرا گذاشتم حقوق و سهم الارث همسرم رو توقیف کردم ، و اظهارنامه استرداد جهیزیه براش فرستادم بعد از چند روز پس از اظهارنامه قفل درب منزل رو عوض کرد و درخواست الزام به تمکین داد ولی در روز جلسه رسیدگی حاضر نشد ،،البته من هم نرفتم و قاضی قرار ابطال دادخواست همسرم ( خواهان ) رو صادر کرد و ۲۰ روز مهلت تجدید نظر خواهی و رسیدگی مجدد داد . سوالم اینه با توجه ب توضیحات بالا ، علت عدم حضور همسرم درجلسه رسیدگی الزام به تمکین چه میتواند باشد ؟ تجربه وکلای محترم درباره این موضوع نشان دهنده چیست؟ ( خیلی نگرانم که وارد بازی جدیدی نشده باشه که بعدا به ضرر من باشه ) با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام عدم حضور ایشان مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد.
اگر در مهلت ۲۰روزه دادخواست تجدید نظر تقدیم نکند رای بدوی قطعی خواهد شد.

باسلام ودرود با عدم حضور در تجدید نظر خواهی رای بدوی تایید خواهد شد.

سلام در صورتی که دلیل موجه جهت عدم حضور خود ارائه ندهد رای تجدیدنظرخواهی نیز تایید خواهد گردید

عدم حضور ایشان برای شما مشکلی ایجاد نمیکند

با سلام.عدم حضور شوهرتون نمی‌تواند مانع از تجدید نظر خواهی وی شود و اما حتی اگه اعتراض هم نکند بعدا نیز میتواند دادخواست الزام به تمکین مطرح نماید.

باسلام واحترام عدم حضور ایشان مشکلی برای شما ایجادنخواهد کرد

با سلام،در صورت عدم حضور در تجدیدنظر خواهی رای بدوی تایید میشود.