ترک اعتیاد به همراه توقیف اموال برای مهریه به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۵ #58148044

سلام خسته نباشید،
وقتی یه زنی شوهرشو معتاد کنه به دلایل زیاد که چون خیلی پول دوسته و بخاطر پول تن به هر کاری میده،بارها مشاورو روانشناس رفتن که اخلاق این خانوم تایید شده و مشکل داشته و به این دلیلم شوهر ایشون سمت اعتیاد رفتن .
ولی میخاستم کمکم کنید الان این اقارو ما بردیم کمپ با میل خودش و میدونیم بعدازینکه از کمپ بیاد بازهم با این خانوم به سمت مواد میره ،ما چه جوری میتونیم مدرک جمع کنیم مهریه بگیریم و این خانومو یکم بترسونیم که حداقل به خاطر بچش سر لج نندازه این بدبخت ساده رو که بازم معتاد بشه ،
ممنون میشم کمکم کنید دعای خیر یه مادر پشتتونه

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
با ارجاع دو نفر به مشاوره
ضمن اینکه مرد هم خودش مقصر در معتاد شدنش هست ارتباطی با خانوم ندارد بهرحال خودش عاقل و رشید است و تصمیصم گیرنده خودش بوده

شما از اقوام زوج هستید و میخواهید از زوجه مهریه بگیرید؟!این امر مقدور نیست .