آیا میتونم حق اعتراضی مبنی بر این سالها و حتی حق الارث پدرم داشته باشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۹ #57855147

سلام من دختری تقریبا ۱۸ ساله هستم و در سن ۳ سالگی پدرم رو از دست دادم‌. با وجود اینکه پدربزرگم توانایی نگهداری من رو داشتند ولی مادرم حضانت من رو به عهده گرفتند و پدربزرگم هم بدون هیچ اعتراضی پذیرفتند. قرار بر این بود که ماهانه حقی مثل نفقه به من از طرف ایشون پرداخت شود که هیچوقت نشد و سالانه دوبار اول مهر و اول عید به منزل ما میومدن و چیزی مثل عیدی میدادند. لازم به ذکر هست که حتی مهریه مادرم رو هم پرداخت نکردند. فقط اموال خود پدرم که یک تکه زمین بود که توسط خودش خریداری شده بود تمام و کمال به من داده شده. میخواستم بدونم آیا میتونم حق اعتراضی مبنی بر این سالها و حتی حق الارث پدرم داشته باشم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن ابراز همدردی با شما

مهریه دینی است بر گردن زوج (پدرتان). و باید توسط مرد به همسرش پرداخت شود و به عهده پدر و مادر وی نخواهد بود وپس متاسفانه نمیتوان مهریه را از پدر و مادر زوج (پدربزرگ و مادربزرگ) دریافت کرد

در خصوص سهم الارث پدرتان نیز باید گفت ایشان سهم الارثی ندارند چرا که به موجب قانون چنانچه فرزند قبل از پدر و مادر خود فوت شود به اولاد فرزند متوفی، ارثیه تعلق نمیگیرد

در خصوص نفقه نیز اگر توافق آنها بصورت مکتوب بوده است میتوانید مستند به آن توافقتامه مکتوب اقدام کنید