اگه ثابت کنم که دخترم تحت تاثیر قرار گرفته میتونم از دادگاه جلسات روانکاوی و مشاوره بگیرم که مسایل با دخترم را حل کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۵ #57756969

مدت ده سال هست جدا شدم حضانت دخترم با پدرش بود تحت این زمان اینقد دخترم رو علیه من بد کردند که ۴ ساله که حاظر نیست منو ببینه اظهاریه فرستادم ترتیب اثر ندادند میخوام از طریق دادگاه شکایت کنم الان دخترم ۱۵ ساله است اگه ثابت کنم که دخترم تحت تاثیر قرار گرفته میتونم از دادگاه جلسات روانکاوی و مشاوره بگیرم که مسایل با دخترم را حل کنم؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
حضانت مخصوص افراد صغیر هست
افراد بالغ دیگر تحت حضانت نیستند و میتوانند آزادانه در امورات خود اقدام کنند

سلام. دختران بعد نه سال بالغ و عاقل هستند و بحث حضانت درموردشان منتفی است

بحث حضانت از افراد بالغ خارج است

با سلام
دختر ۱۵ ساله تحت حضانت نمیباشد و انتخاب با دختر هست که با پدر باشد یا مادر
در صورتی که دادگاه تشکیل شود دادگاه تنها از او می پرسد با چه کسی میخواهد زندگی کند وبر حسب انتخاب دخترتون حکم صادر میکند

حضانت در مورد افراد بالغ منتفی است