ایا از این که چند سال گذشته برای قاضی قابل قبول است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۰۹ #57739003

سلام.بنده درسال ۹۸ اپارتمان خریداری و فروشنده متعهد به پایان ما رو سند شده که به تعهدات خود عمل ننموده و ناچار شکایت کردم که کارشناس جهت بازدید متوجه میزان کسری مساحت به متراژ۱۰مترمربع شده ،چه شکایتی مطرح کنم ،ایا از این که چند سال گذشته برای قاضی قابل قبول است؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،در خصوص کسری متراژ شما می توانید مطالبه کسری متراژ را از طریق دادگاه خواستارشوید

اگر قیمت براساس هر متر معین شده باشد قیمت کسری متراژ قابل مطالبه است.

فسخ مبایعه نامه به نفع شما نیست بهتر است بابت کسر متراژ دادخواست استرداد ثمن بابت کسر مساحت مطرح کنید یا اگر باقی مانده ثمن منوط به تنظیم سند است از ثمن به اندازه کسر مساحت کم کنید و باقی مانده را پرداخت کنید

با سلام
معمولا در مبایعه نامه ها مبلغ به صورت متر مربع نوشته می شود که اگر متراژ کم هست از مبلغ کلی کسر می گردد اگر پرداخت کرده باشید فروشنده باید مبلغ را برگرداند
با این حال باید مبایعه نامه مبایعه نامه شما بررسی گردد که اگر قیمت کلی مطرح شده باشد امکان فسخ دارید

سلام بستگی دارد که مبایعنامه به چه شکلی نوشته شده باشد اینکه قیمت براساس هر متر مربع باشد یا قیمت کلی باشد که‌در صورت اول حق مطالبه مابه التفاوت را داشته و در صورت دوم حق فسخ