آیا کارشناسی خط میتواند تشخیص دهد که اثر انگشت خودش است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۴,۳۶۱ #57572985

باسلام
یک اقرارنامه از فردی گرفتیم متاسفانه اون فرد چون شب بوده و توی ماشین سر انگشت خودشو سلفون زده ولی خط های انگشتش اون حلال های وسط پیداست و امضایی هم که زده با امضای اصلی خودش مطابقت نداره ولی اسم و فامیل خودش که نوشته مطابقت میکنه
درضمن ۴ نفر شاهد که دو نفر از طرف اون و دو نفر از طرف من بودن امضازدن، حالا اون طرف رفته از باب جعل از من شکایت کرده.

خواستم بدونم اگه کارشناسی خط ببرم میتونن تشخیص بدن که انگشتی که زده متعلق به اون بوده یا امضایی که زده؟

۲_ایا به واسطه شهودمیشه ثابتش کرد؟
۳-اگه شاهدهای اون انکار کنن چی؟

باتشکر

مشاوره حقوقی جعل
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثر انگشت با کیفیت یاد شده قابل تشخیص و تطبیق کارشناسی و استناد نیست.
امضای غیر معمول چنانچه در حضور شهود انجام شده با شهادت شهود قابل اثبات است.
خط قابل شناسایی از طریق استکتاب کارشناسی است

اثر انگشت با کیفیت یاد شده قابل تشخیص و تطبیق کارشناسی و استناد نیست.
امضای غیر معمول چنانچه در حضور شهود انجام شده با شهادت شهود قابل اثبات است.

کارشناس تمامی موارد را بررسی میکند و مشخص میشود و امضا نوع نوشتار مهم است نه شکل امضا .

در تشخیص تاخر وتقدم متن وامضاء در آزمایشگاه جوهر را میتراشند چنانچه حجم جوهر بیشتری برداشته شود متن جدید تر است اما جاعلان حرفه ای با در معض نور خورشید قراردادن متن تشخیص این امررا مشکل میکنند

چنانچه خطوط اثر انگشت نامشخص باشد امکان کارشناسی وجود ندارد //ممکن است بر اثر چسب کاری سر انگشت ویا کشیدن سلفون برسر انگشت ویا در مجاورت اتو قرار دادن سر انگشت چنین اتفاقی بیفتد ////ااثبات حقانیت به کمک قرائن وامارات وسایر ادله که موجبات علم قاضی را فراهم آورد امکان پذیر است

شکل و نوع امضا مهم نیست بلکه حرکت دست و حالت قلم گرفتن است که کارشناس متوجه آن خواهد شد.

بسمه تعالی : فرض مطلب حضرتعالی : جهت روشن شدن مطلب عرض کنم : اثز انگشت توسط شخص مجددا گرفته میشود توسط دستگاه مطابقت دادهد میشود وچندین مشخصه دارد لذا فقط خطوط منحنی ملاک نیست . از نظر امضا هر شخصی میتواند امضا خودش را انکار کند که توسط متخصصان بررسی و در هر صورت با پر گردن ۴ صفحه از همان نمونه امضا مطروحه از شخص در حالتهای متفاوت امضا اخذ میشود که آنهم مشخه هایی دارد که حتی اگر با دست چپ یا با شرایط دیگری هم امضا کرده باشد یقینا مشخص خواهد شد و جای نکرانی ندارد . بنابرین به راحتی نمیتوان ولو با تغییر امضا ، امضا را انکار نمود . اما شاهد ها نیز نهایتا قاضی محترم با مواجهه حضوری شاهدان به صحت شهادت یک طرف خواهد رسید