شکایت از فروشنده خودرو بدلیل تدلیس چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۹ #57482551

دو روز پیش از سایت دیوار یه ماشین پیدا کردم رفتم دیدم پسندیدم به اتفاق فروشنده و دو نفر همراهشون رفتیم بانک و دفتر ثبت اسناد در فاصله ای که من امضا میزدم فروشنده رفت وقتی از دفتر ثبت خارج شدم و رفتم سراغ ماشین دزدم کلا با ماشینی که به من نشون داده بود فرق داره در واقع یه ماشین با من نشون دادن و یه ماشین دیگه تحویل دادن که یک مدل پایین تر و تصادفیه در صورتی کخ ماشینی که من دیدم و پسندیدم کاملا سالم و مدلش یکسال بالاتر بوده میخوام بدونم چطور میتونم شکایت کنم و ایا نتیجه داره؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که شاهدی در این خصوص دارید و یا در قرارداد و یا در دفترخانه مشخصات خودرو را قید نموده و یا مشخصات خودروی شما در نظریه کارشناسی ثبت شده است می توانید به استناد آنها اقدام به طرح شکایت نمایید

در صورت مغایرت میتوانید معامله را فسخ کنید و درخواست استرداد ثمن نمایید

اگر مدارکی از قبیل کارشناسی سابق بر خرید یا اینکه مشخصات خودرو از قبل مشخص شده باشد و.... می توانید دادخواست مطرح کنید

شما اگر مشخصات مربوط به ماشین مدنظرتان را در سند قید کرده باشید به استناد خیار تخلف از وصف می توانید معامله را فسخ نمایید