چرا پیام اجراییه برایم ارسال نشده؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۲ #57460869

سلام من چهار سال عقد هستم والان به مشکل خوردم و مهریم گزاشتم برای اجرا که بیاد یه جور توافق کنیم طلاقم بده ولی الان نه اس مس اومده خوب اونم زرنگ میشه ماشین چیزای که به نامش میفروشه تو این زمان بعد هی من رو باز می دونه من چیکار کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود از زمانیکه برای دریافت مهریه اقدام کردید و حکم اجرا را گرفتید میتوانید اقدام کنید از آن تاریخ ببعد هر نقل و انتقالی توسط همسرتان صورت گرفته باشد فرار از دین محسوب میشود اگر مالی هم دارند میتوانید با مراجعه به اداره ثبت معرفی کرده و توقیف اموال نمایید.

باتوجه به توضیحات شما : نیازی نبود که مهریه را به اجرا گذارید تا طلاق توافقی دهد.‌بلکه راسا می‌توانستید یک طرفه دادخواست طلاق دهید با اخذ حق و حقوق قانونی

با درود
اگر در مرحله اجرای ثبت هستید به قسمتی که پرونده شما نزد شخص می‌باشد مراجعه و اموالی که بنامش هست معرفی کنید.
لکن اگر در مرحله دادگاه میباشد اولا، باید رای به نفع شما صادر شده باشد، ثانیا، تقاضای صدور اجرائیه کرده باشید که اینجا معمولا به محکوم علیه ابلاغ می‌گردد که ظرف ۱۰روز مهلت اختیاری حکم را دارد، پس از آن نوبت اجرای اجباری حکم می‌رسد که پرونده به اجرای احکام ارسال می‌گردد.
معامله به قصد فرار از دین زمانی است که پس از صدور رای قطعی باشد در اینجا جرم معامله به قصد فرار از دین مصداق دارد
قبل از این مرحله با شرایطی میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی اقدام فرمایید

با سلام
از تاریخ قطعیت رای بر پرداخت مهریه ، انتقال اموال مشمول فرار از دین است . علی ای حال از طریق اجرائیات ثبت می توانید اموال ایشان را شناسایی و توقیف نمایید .

از بعد از به اجرا گذاشتن مهریه ، نقل و انتقالات اموال به قصد فرار از دین تلقی میشود
اگر مالی از زوج میشناسید به اجرای ثبت مراجعه کنید و مهریه خود را به اجرا بگذارید و اموال وی را توقیف کنید

از زمان صدور اجراییه در صورتی ک انتقال ب قصد فرار از دین ـباشد و اموال دیگر محکوم علیه کفاف پرداخت بدهی را ندهد قابل ابطال هستند .

درود
از تاریخ صدور اجراییه اگر مال را انتقال دهند به جرم فرار از دین می توانید شکایت کنید.