با این شرایط میتوان تقاضای فسخ نکاح نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۵ #57398175

سلام شوهر من دهانش بوی بد میده و این باعث میشه من نتونم به ایشون نزدیک بشم ایا میشه فسخ نکاه کرد و طلاق گرفت؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر چنین امری امکان پذیر نیست
این موضوع قابل پیگیری و درمان می باشد و بهتر است درصدد راهی برای درمان بوده باشید

فسخ نکاح موضوعیت ندارد و در مورد موضوع شما جاری نیست و استفاده از واژه طلاق صحیح تر به نظر میرسد

اگر منظورتان این است که مستند به کراهت نسبت به زوج و یا تنفر و چندش و امثالهم بتوانید بصورت یکطرفه طلاق بگیرید باید بگویم کراهت و چندش از مصادیق عسر و حرج محسوب نمیشود اما در برخی موارد طلاق به دلیل کراهت صادر میشود لکن دارای ۲ شرط اصلی است :
۱-مرد هم برای طلاق با زن رضایت داشته و توافق کرده باشند.
۲-زن برای اینکه از شوهر خود طلاق به دلیل کراهت و تنفر بگیرد، باید مالی را که کمتر از مهریه یا معادل مهریه و یا بیشتر از مهریه می‌باشد به شوهر خود ببخشد و این بسته به رضایت شوهردارد که میزان آن را قبول نماید.(به آن طلاق خلع گفته میشود)

فلذا در این مورد هم توافق زوج لازم است از اینرو با این موضوعی که گفتید امکان *طلاق یکرفه* فراهم نمیگردد