این حکم رو چطوری باید ببریم به اجرای احکام؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۰ #57358106

سلام وقت بخیر
میخواستم یه راهنمایی بگیرم ازتون
مستاجر ما از سال گذشته مردادماه که ساکن شده اجاره پرداخت نمیکنه چندین ماه صبر کردیم ولی نداد بعد از طریق سامانه سنا دادخواست دادیم ارجاع دادن به شورای حل اختلاف و در آخر بعد از چند ماه دوندگی رای دادن که موظف به پرداخته. الانم ۲۰ روز مهلت دادن برای اعتراض به رای.
الان ما باید چیکار کنیم؟
نه اجاره میده و نه پول آب و برق و هیچ، رایگان نشسته

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، ۲۰ روز صبر کنید اگر اعتراض نشد ، درخواست صدور اجرائیه کنید و بعد تشکیل پرونده اجرائی بدهید و کارهای اجرا را پیگیری کنید.

درخواست صدور اجرائیه به محض قطعی شدن رای دهید و در صورت عدم وصول نسبت به تخلیه از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید.

سلام پس از قطعیت رای علاوه بر صدور اجرائیه برای اجور معوق به استناد عدم پرداخت اجور می توانید دستور تخلیه را بخواهید

با سلام شما میتوانید برای تخلیه و مطالبه اجور معوقه اقدام کنید

باید منتظر باشید تا مدت تجدیدنظر اتمام یابد اگر اعتراضی نشد درخواست صدور اجراییه از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید.در صورت اعتراض باید صبر کنید تا رای تجدیدنظر صادر و پس از آن جهت اجرا اقدام نمایید.

با درود چنان‌چه تادیه نکند محکوم خواهد شد و چنانچه مدت اجاره تمام شده باید تخلیه کند

با قطعی شدن رای، درخواست صدور اجراییه دهید