آیا زوجه می تواند اقدام به حق حبس تا گرفتن تمام مهریه بکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۰ #57202997

سلام زوجه در صورتی که مهریه خود را با حکم دادگاه به صورت اقساطی دریافت خواهد کرد زوج راننده تاکسی درآمدی میانگین دو و نیم دارد حال زوجه نمی خواهد تمکین کند با توجه به این که زوج قبول و تعهد پرداخت مهریه با رای دادگاه به صورت اقساطی کرده است آیا زوجه می تواند حق حبس تا گرفتن تمام مهریه بکند حدودا بیست سال طول می کشد ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله. در صورت باکره بودن می توانید از حق حبس تا زمان دریافت کامل مهریه استفاده کنید

تا زمانی که باکره باشد تا دریافت کامل مبلغ مهریه میتواند از حق حبس استفاده نماید

بله زوجه در صورتی که باکره باشد می‌تواند از حق حبس استفاده کند.

شرط استفاده زوجه از حق حبس باکره بودن وی می باشد . در صورتی که باکره هستید میتوانید تا زمان دریافت مهریه از تمکین استنکاف کرده و مستحق دریافت نفقه نیز باشید .
در مورد طول کشیدن زمان تسویه مهریه و بلاتکلیفی نیز از آنجا که زوجه شخصا تصمیم به استفاده از این حق قانونی گرفته لذا پذیرش تبعات آن نیز با مشارالیها خواهد بود .