بابت مغایرت کالا چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۶ #57081825

سلام از سایت دیوار لب‌تاپ دست دوم گرفتم بعد از دریافت چندین قطعه سخت افزاری ونرم افزاری آن مغایرت داشت، الان فروشنده تماس وپیام های مرا جواب نمی‌دهد لطفا راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود نیاز بررسی می باشد.

با سلام
باتوجه به اینکه خرید از دیوار بدون رویارویی وقراردا میباشد، بهتر است که ابتدا اظهار نامه ثبت وارسال نمایید واگر جواب نگرفتید بر اساس چت ها ودیگر مستندات دادخواست دهید

سلام
در چنین حالتی، قانون گذار، اختیار فسخ به شما داده است. با طی مراحل قانونی، نسبت به آن اقدام کنید.

اظهارنظر نیاز به بررسی قرارداد شما دارد.

به فروشنده اظهار نامه ارسال کنید و در چنین شرایطی حق فسخ خواهید داشت

بستگی به قرارداد ما بین شما دارد

باسلام
وقت شما بخیر،اظهارنامه ای مبنی برفسخ معامله به دلیل مغایرت داشتن لپ تاپ ارسالی با لپ تاپی که برای فروش دردیوار آگهی شده بود،برای فروشنده ارسال نمایید.سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع ومطالبه ثمن را ازطریق دفترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.